Vanuit 3D data naar oplossing.

Het 3D scannen van objecten is een techniek om een digitaal 3D model van een bestaand object te krijgen. Met deze techniek is het mogelijk om bestaande modellen tot in detail vast te leggen. Het object wordt omgezet in punten, dit levert een puntenwolk op vanĀ  miljoenen punten. De verbonden punten vormen het digitaal 3D model. Dit 3D scan bestand kan met verschillende software bewerkt worden. Wij beschikken daarnaast over zowel optische- als laserscan apparatuur.


Hoe krijg in mijn object in 3D?

Vaak is het 3D maken van een object een keuze op basis van de geometrische uniqueness en de soms de aanwezigheid in sommige databases. Daarnaast is tekenen soms ook een goede optie.
Neem contact met ons op voor het maken van een 3D scan. Graag met een voorbeeld van het object, geometrie en textuur van een object hebben veel invloed op de prijs van een scan of ontwerp. Daarna levert u het object bij ons af, of wij scannen uw product op locatie. Wij leveren de digitale vorm (mesh in stl of obj, in overleg ander bestand). Eventueel kunnen wij het 3D model nog voor u bewerken, animeren of het 3D printen. Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte contact met ons op.